Deelnemen

 
227a-eye-00237_crop.jpg
 
 

Hieronder vindt u het deelnameformulier voor de P-Bokaal.

Deelname aan de P-Bokaal voor 2019 is nu gesloten. Maar u kunt uw project nog steeds indienen! U dingt dan mee naar de P-Bokaal van 2020.

Als uw inschrijving binnen is ontvangt u een bevestiging daarvan per e-mail.

Indien u binnen een week na uw inschrijving nog geen bericht heeft ontvangen, stuurt u ons dan een e-mail. Alleen formulieren die volledig ingevuld zijn worden in behandeling genomen, wanneer een onderdeel onvolledig of onduidelijk is voor de organisatie nemen wij contact op met de contactpersoon van het project.

 

Zorginstelling waar project geïmplementeerd is
Projectleden
Het project dat u indient moet multi-disciplinair ondersteunt worden. Geef hieronder aan welke arts, apotheker, verpleegkundige mede-indiener is van dit project. U dient minimaal twee namen en twee verschillende disciplines in te vullen.
Geef aan wat de rol is van projectlid 1 in het project.
Geef aan wat de rol is van projectlid 2 in het project.
Geef aan wat de rol is van projectlid 3 in het project.
Geef aan wat de rol is van projectlid 4 in het project.
Hier kunt het project dat u indient beschrijven. Geef hierbij aan op welke manier dit project de zorg voor mensen met een oncologische aandoening verbetert en / of de kwaliteit van leven van oncologiepatiënten verbetert. Geef ook aan of het project inzetbaar is bij andere zorginstellingen. Aanvullende informatie kunt u mailen naar oncologie-nl@servier.com.
Het project dat u indient moet een aantoonbaar positief resultaat hebben. Kunt u de positieve resultaten van het project toelichten?
Welke voordelige en nadelige gevolgen heeft dit project voor de zorgprofessional die het moet uitvoeren?
Welke voordelige en nadelige gevolgen heeft dit project voor de zorginstelling waar het project wordt uitgevoerd?
Wanneer is dit project geïmplementeerd in uw zorginstelling?
Hoe gaat u de unrestricted grant besteden als u deze zou winnen?
Categorie *
Selecteer 1 of meerdere categorieën.
Welke informatie over uw project heeft u nog niet met bovenstaande vragen kunnen toelichten, maar is wel van belang voor de beoordeling ervan?
Toestemming *
Dit project wordt ingezonden met toestemming van de daartoe bevoegde vertegenwoordigers van de instelling. De instelling heeft kennis genomen van en is akkoord met de Voorwaarden en het Reglement (zie link onderaan).

* deze velden zijn verplicht

Voorwaarden & Reglement.